Proclaimer

Luxury for Kids | www.luxuryforkids.nl

Hazelaar 28, | info@luxuryforkids.nl

7421 DA Deventer | KVK 76739554

  1. Proclaimer voor

Luxury for Kids (Kamer van Koophandel: 76739554) Verleent je hierbij toegang tot: www.luxuryforkids.nl (“de Website”) en nodigt je uit om de door ons aangeboden informatie en diensten af te nemen.

Wijzigingen

website Luxury for Kids kan op deze website op elk moment de inhoud aanpassen of onderdelen verwijderen. Aan jou als bezoeker zullen wij daar niet steeds een specifieke mededeling over doen.

 

  1. Beperkte aansprakelijkheid

Luxury for Kids werkt hard om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. Mocht je stuiten op een onjuistheid dan horen wij dat graag via info@luxuryforkids.nl

Luxury for Kids staat in voor kwaliteit en degelijkheid van de producten die verkocht worden op luxuryforkids.nl. Mocht een product niet aan de verwachting voldoen, bijvoorbeeld door snelle slijtage, defecten etc, neem dan contact op via info@luxuryforkids.nl of op 06-82228626. Na beoordeling van het product door Luxury for Kids en de fabrikant zal worden besloten of het artikel wordt gerepareerd, vervangen of dat de order geannuleerd wordt. Deze garantie geldt alleen op artikelen die op een normale frequente wijze zijn gedragen en gewassen. Sommige artikelen bevatten zeer delicate stoffen of materialen waarop we geen garantie kunnen geven. Dit zijn o.a.ritsen, nopjeszolen, strass stenen en/of pailletten, bont en delicate leersoorten. Op de garantie geldt onverminderd de wettelijke rechten van de consument.

 

  1. Auteursrechten

De rechten zijn van Luxury for Kids

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende de materialen op de Website liggen bij Luxury for Kids.

Een werk van Coccinelle gebruiken kan, maar dan alleen onder de volgende voorwaarde:

Toestemming

Het kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is alleen toegestaan na uitdrukkelijke toestemming van Luxury for Kids.

Dit geldt niet voor regelingen van dwingend recht zoals het citaatrecht. Dit is jouw recht om onze materialen op een passende wijze, o.a. met bronvermelding, te citeren.

 

  1. Overig

Wijzigingen

Deze proclaimer kan wijzigen, Luxury for Kids zal hierover wanneer mogelijk een mededeling doen op de website.

Vragen

Luxury for Kids staat altijd open voor al jouw vragen. Heb je een algemene vraag of een vraag over deze proclaimer, neem dan contact op via: info@luxuryforkids.nl.